Het feestjaar ter ere van ons 125-jarig bestaan is volop bezig en ons eerste concert komt stilaan dichterbij. Op zaterdag 27 april 2019 kan u genieten van een spectaculair concert waarbij Harmonie Broederkring, jeugdharmonie 't Spetserke, kinderkoor 't Geigken en jongerenkoor Palabra een muzikale ode brengen aan het rijke verleden van onze vereniging. 

Starten doen we al om 18u met een receptie, aangeboden door het gemeentebestuur van Houthalen. Tijdens deze receptie kan u genieten van een drankje en verschillende hapjes terwijl enkele (gast)sprekers een woordje vertellen over onze vereniging. Om 19u start het jubileumconcert, waarin verschillende stukken gebracht worden die u als oud-lid of sympathisant bekend in de oren zullen klinken! Tijdens de pauze kan u uitgebreid bijpraten met uw mede(-ex-)muzikanten en volop herinneringen ophalen aan die heerlijke oude tijd. Na het tweede deel van het concert, met een verrassende apotheose waarbij de vier verenigingen samen op het podium te zien zullen zijn, schuiven we de tafels en stoelen aan de kant en trekken we onze dansschoenen aan voor een spetterende fuif! Eindelijk nog eens een excuus om uw dansmoves af te stoffen die u vroeger ongetwijfeld wekelijks trainde na de repetities van de KHB. 

 

Wanneer?               

Zaterdag 27 april 2019

 

Waar?                   

Inspirocollege Houthalen (Herebaan-West 41, 3530 Houthalen)

 

Hoe laat?

18u receptie

19u concert (met pauze)

21u30 afterparty

 

Kaarten kosten €8 in voorverkoop en €9 aan de kassa. Ze zijn te verkrijgen bij de leden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij, want dit feestje wil u niet missen!