't Spetserke... Wat is dat voor een beest?

Jeugdharmonie 't Spetserke is een toffe groep jonge muzikanten tussen 10 en 25 jaar. Iedere vrijdag komen we samen om leuke muziekstukken te repeteren, maar vooral ook om te lachen en veel plezier te maken. Daarnaast organiseren we met de leden ieder jaar in het voorjaar een concert, waar we aan het publiek laten horen en zien wat we kunnen. Tijdens de kerstperiode spelen we een groot concert samen met de KH Broederkring, kinderkoor 't Geigken en jongerenkoor Palabra. 

Ons jeugdorkest wordt ondersteund door haar eigen jeugdbestuur. Zij zetten hun schouders onder het concert in maart, maar organiseren ook tal van ontspanningsactiviteiten, zoals een filmavond, een daguitstap naar een pretpark, ... Het hoogtepunt van het jaar is ongetwijfeld ons jaarlijks jeugdkamp tijdens de zomervakantie; dan trekken we met de hele jeugdharmonie naar een andere locatie om er 10 dagen lang plezier te maken en te repeteren. Als afsluiter van dit jeugdkamp geven we dan een geweldig concert. En voor degenen die er echt geen genoeg van krijgen, is er ook nog het mini-jeugdkamp. Dan vestigen we ons, samen met de leden van kinderkoor het Geigken, een weekend lang in onze repetitielokalen en beleven we 3 dagen vol spelletjes, plezier en vriendschap.

Om mee te spelen met ons jeugdorkest, moet je minstens één jaar een blaas- of slaginstrument bespelen. Ben je geïnteresseerd en wil je kome meespelen of wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat tijdens een repetitie? Kom dan zeker eens langs! Je vindt ons iedere vrijdagavond tussen 18u30 en 20u00 in ons repetitielokaal (Guldensporenlaan 13A, 3530 Houthalen).

Voor vragen of verdere uitleg kan je ook steeds contact opnemen via het formulier op de website.