Ook dit jaar beleefde 't Spetserke een fantastisch jeugdkamp! 10 dagen lang plezier, vol met repeteren, spelletjes spelen, lekker en véél eten, kajakken, dansen, knuffelen en lachen! Heel erg bedankt aan de kampleiding, de kokkies, de dirigenten én natuurlijk de Spetsers om er zo'n topeditie van te maken!

Op zaterdag 10 maart 2018 maakt jeugdorkest 't Spetserke een muzikale tijdreis! Wil je erbij zijn? Reserveer dan jouw plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de leden van de jeugdharmonie!

Ook dit jaar gaat jeugdorkest 't Spetserke op muziekkamp tijdens de zomer. 

Komende zaterdag (op 1 april) is het gezelschapsspelletjesavond op de harmonie. Het is de bedoeling dat jullie, de leden, allerlei spelletjs meenemen zodat we die samen kunnen spelen. We starten om 18u00 in ons repetitiekot.

 

Hopelijk tot dan!

Op zaterdag 11 maart 2017 geeft jeugdharmonie 't Spetserke het beste van zichzelf tijdens een "Spetterende TV-show"! Die hebben de muzikanten volledig zelf in elkaar gestoken met grappige filmpjes en leuke muziek. Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

 

Wanneer? Zaterdag 11 maart 2017 om 15u00

Waar? Zaal Broederkring, Guldensporenlaan 13A, Houthalen

Kaarten? Te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U komt toch ook?